Najbizarniji incidenti kroz historiju Formule 1

Nevjerovatni slučajevi

Najbizarniji incidenti kroz historiju Formule 1

E. Ganibegović

Utrka za Veliku nagradu Malezije donijela je jednu bizarnu scenu, koja se desila između Sebastiana Vettela i Lencea Strolla, ali kroz historiju F1 dešavale su se još neobičniji incidenti.

Podsjećamo da su Vettel i Stroll nakon kockaste zastave imali kontakt u petom zavoju koji je bio koban za vozača Ferrarija. 

Kroz historiju F1 bilo je mnogo neobičnih incidenata, a jedan od njih je i sudar Schumachera i Montoye iza sigurnosnog automobila u Monacu 2004. godine. 

Također, jedna od takvih scena je ona iz 1987. godine u Austriji, kada se Johansson našao licem u lice sa jelenom, zaista nevjerovatno. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije