Nema odgode na Novom Zelandu
Na Novom Zelandu očekuju nastup svih vozača

Prije četvrte stanice Svjetskog prvenstva

Nema odgode na Novom Zelandu

M. Maksimović

Probleme sa vulkanom i vazdušnim saobraćajem osjetili su na svojoj koži reli vozači koji prema kalendaru trebaju krenuti prema Novom Zelandu koji je četvrta stanica ovogodišnjeg prvenstva.

Zbog problema sa avio saobraćajem vozači su se duže zadržali u Turskoj od planiranog, ali su bez obzira na probleme svi najavili svoj dolazak na Novi Zeland. Organizatori očekuju da će avioni sa ekipama krenuti u srijedu iz Londona i Amsterdama.


''Imamo potvrde aerodroma u na Novom Zelandu i u Singapuru koji su spremni dočekat ove ekipe. Sve ekipe tako imaju puno manje vremena da se pripreme za ovaj reli'' kaže prvi čovek Relija Novog Zelanda Chris Carr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.