"Nemam želju da idem u potjeru za Schumacherovim rekordom"
EPA

Fali mu još četiri naslova da izjednači rekord

"Nemam želju da idem u potjeru za Schumacherovim rekordom"

E. Ganibegović

Lewis Hamilton je trenutno vodeći u poretku vozača, međutim rekao je kako neće posebno cilljati izjednačavanje Schumacherovog rekorda od sedam osvojenih naslova.

Ovaj 32-godišnji vozač ima tri naslova, a pobjedom u Singapuru je povećao svoje šanse da dođe do četvrtog naslova u karijeri.

"Idem korak po korak. Teško je doći do naslova. Ko zna hoću li se uopće približiti Michaleu? Sedam naslova, a osobno nemam želju da idem u potjeru za tim", rekao je vozač Mercedesa, a zatim poručio:

"Volim voziti više nego ikad prije. Osjećam se odlično. Iz godine u godinu sam sve kompletniji, što me čini kompletnijim."

"Pobjede se osjećaju uzbudljivije od potjere. Rekordi su tu da se ruše, pa će ih neko u nekom periodu oboriti. Da li ću to biti ja, ne mogu vam reći."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi