"Noga je sve bolje, kao da je za nju dobra vožnja motora"
EPA

Valentino Rossi nakon utrke

"Noga je sve bolje, kao da je za nju dobra vožnja motora"

E. Ganibegović

Valentino Rossi je krajem augusta polomio fibulu i tibiju, pa niko nije očekivao da će se tako brzo vratiti i voziti u Aragonu, međutim on je to učinio.

Prije nešto više od tri sedmice doktori su predviđali da mu je sezona gotova, ali je Italijan mislio drukčije.

Naime, Rossi je pred utrku za Veliku nagaradu Aragona bio treći, dok je u glavnoj utrci završio na visokoj petoj poziciji, s obzirom na povredu.

"Na početku vikenda sam razmišljao da bi bilo dobro kada bih završio utrku, onda da bi bilo dobro kada bih osvojio neki poen, pa kada bih završio u prvih deset. Tokom utrke poslije starta iz prvog reda možete da probate i nešto više", rekao je Rossi. 

"Osjećam se dobro od kada sam se vratio. Noga je svakog dana bolje, mora da je za nju dobra vožnja motora", našalio se vozač Yamahe, a zatim dodao:

"Ako želite, mogu da vam pokažem rendgenski snimak, nije ukraden. Nikada nije izašao iz bolnice. Kada se ovakve stvari dese, mnogo glupih stvari se priča. Pitajte doktore", rekao je Rossi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi