Palmer sljedeće godine u Williamsu?

Napušta francuski tim

Palmer sljedeće godine u Williamsu?

E. Ganibegović

Jonathan Palmer tvrdi kako je njegov sin Joylon svoje usluge ponudio Williamsu za sljedeću sezonu.

Francuski tim je ukazao Palmeru kako iduće sezone za njega nema mjesta u momčadi pošto znamo priču kako na njegovo mjesto dolazi Carlos Sainz iz Toro Rossa.

Palmer je ne VN Singapuru završio na šestoj poziciji i na taj način ostvario svoj najbolji rezultat u karijeri.

"Nadam se da mogu graditi na tome povjerenje. Naravno da želim ostati u Formuli 1, ali tu su i druge opcije," rekao je Joylon.

Jonathna tvrdi kako njegov sin može biti kandidat za bilo koju momčad samo ako nastavi sa dobrim rezultatima do kraja sezone.

"Nekoliko dobrih utrka i primjetiti će to Williams. Oni žele samo najbolje i sada ima priliku da pokaže kako je dovoljno dobar za njih u ovih nekoliko utrka do kraja."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi