Pedrosa ozlijedio ruku i nogu
Pedrosa je "često" izlijetao na ovaj način

Test vožnja u Kataru

Pedrosa ozlijedio ruku i nogu

Španac Dani Pedrosa ozlijedio se na test vožnji u Kataru i moraće određeno vrijeme pauzirati. Riječ je o povredi lijevog koljena i lijeve ruke, a trenutno se nalazi na putu za Barcelonu za podrobnije ljekarske preglede.

Drugi dan test-vožnje pod reflektorima na stazi u Kataru prošao je u znaku bivšeg svjetskog prvaka Caseyja Stonera. On je drugog dana ostavio konkurenciju za više od pola sekunde, Valentina Rossija, Colina Edwardsa i Andree Doviziosa.

I dok se za Rossija nema šta dodati, odličnu formu iz Malezije prije mjesec dana potvrđuje trećim mjestom Edwards, dok je mnogo lošije pošao James Toseland, timski kolega iz Tech 3 Yamahe.

Test, drugi dan
1. Stoner 1:57.139, 2. Rossi 1:57.747, 3. Edwards 1:57.817, 4. Dovizioso 1:57.879, 5. Vermeulen 1:58.018…

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.