Petrucci: Odluku ću donijeti tokom ljeta

Italijan razmišlja o nastavku karijere

Petrucci: Odluku ću donijeti tokom ljeta

Vozač Pramac Ducatija Danilo Petrucci odluku o nastavku karijere donijet će tokom ljetnih mjeseci.

Petrucci na stolu ima dvije ponude - svog trenutnog tima i Aprilije. On poručuje da će iskoristiti ljetnu pauzu kako bi donio veoma bitnu odluku.

"Ima mnogo riječi, riječi su jake. Ipak, ja još uvijek ništa nisam odlučio. Iskoristiću ljetnu pauzu kako bih malo bolje pogledao ponude i donijet ću odluku. Tada ću biti opušteniji i mozak će mi biti mirniji. Trenutno sjajno vozim i ne želim to prekinuti razmišljanjem o 2018. godini", rekao je Petrucci.

Podsjetimo, ovaj 26- godišnji vozač je na posljednjoj trci u Asenu zauzeo drugo mjesto, odmh iza sunarodnjaka na Yamahi Valentina Rossija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi