Prava istina o Schumacheru

Bild objavio priču

Prava istina o Schumacheru

M. Šljivak

Michael Schumacher je već dvije godine vezan za bolnički krevet.

Velikan Formule 1 i jedan od najpopularnijih sportista svijeta, teško je povrijedio glavu na skijanju u Francuskoj 2013. godine, te je njegovo zdravstveno stanje pod konstantnom pratnjom ljekara.

Prije nekoliko dana pojedini njemački mediji su objavili kako je Šumi prohodao, ali je ta informacija demantovana od porodice.

Ipak, Bild je danas donio nove informacije o Michaelu. List je u tekstu pod naslovom "Prava istina" iznio detalje o zdravstvenom stanju sedmostrukog šampiona svijeta.

U tekstu se navodi kako je legendarni vozač u stabilnom stanju. On samostalno diše, otvara oči o povremeno odaje utisak da razumije sve oko sebe.

Ovo je samo jedna u nizu priča o Schumacheru, ali porodica i dalje odbija da informacije o njegovom stanju iznosi u javnost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.