Raikkonen: Boli nas ova situacija u Ferrariju

Svi su jako razočarani

Raikkonen: Boli nas ova situacija u Ferrariju

E. Čaušević

Ekipa Ferrarija još jednom je ostvarila razočaravajuće rezultate u ovoj sezoni.

Ferrari je imao dosta loš dan na Velikoj nagradi Njemačke, te je nastavio s razočarenjima u ovoj sezoni. Nakon ove utrke vozač italijanske ekipe Kimi Raikkonen izjavio je da je svima jako bolno gledati lošu formu ekipe.

"Svi mogu vidjeti gdje smo mi završili i to je jako bolno za cijeli tim. Ipak, takva situacija je sada i moramo dati sve od sebe da je promijenimo. Želimo pobijediti svakoga to nam je uvijek cilj, ali moramo ići korak po korak", rekao je Raikkonen.

Sebastian Vettel završio je na petom mjestu u Njemačkoj, dok je Raikkonen bio odmah iza njega. U posljednje tri utrke Ferrari nije došao nijednom do postolja što je veliko razočarenje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi