Raikkonen: Dan je bio težak i mnoge stvari nisu imale smisla

Dva loša treninga Ferrarija u Singapuru

Raikkonen: Dan je bio težak i mnoge stvari nisu imale smisla

E. Ganibegović

Ekipa Ferrarija se jučer na prva dva slobodna treninga pred Veliku nagradu Singapura posebno mučila.

Nakon treninga su se oglasili Kimi Raikkonen i Sebastian Vettel.

"Sve u svemu, dan je bio težak i mnoge stvari nisu imale smisla. Imamo mnogo posla", rekao je Raikkonen, pa zatim dodao: 

"Nismo očekivali da ćemo na ovaj način započeti vikend, ali radit ćemo na tome da budemo bolji. Nije prvi put da nam se ovo dešava."

"Pokušali smo nekoliko stvari. Nisam siguran da su one bile ispravne, ali sada vidimo šta možemo učiniti sutra. Nije prvi petak na kojem smo se mučili. Siguran sam da će sutra biti tijesno", rekao je Vettel, nakon čega je istakao sljedeće:

"Jasno je da danas nismo bili na nivou i moramo to popraviti. Imamo dovoljno vremena da pronađemo rješenje i budemo bolji."

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi