Ricciardo iznenađen brzinom Ferrarija

Nakon prvog dana u Maleziji

Ricciardo iznenađen brzinom Ferrarija

E. Ganibegović

Vozača Red Bulla, Daniela Ricciarda je prvog dana u Maleziji iznenadila brzina Ferrarija, međutim njegov kolega Max Verstappen je mišljenja da mogu mnogo više nego što su do sada pokazali.

Mnogi su očekivali kako će Mercedes diktirati tempo ovog vikenda, ali za sada je birljantni Ferrari.

"Ferrari izgleda brže nego što smo očekivali. Bio sam ubjeđen da će Mercedes biti na vrhu, a mi da ćemo biti blizu Ferrarija. Mercedes je imao neke probleme. Vidio sam kako se Lewis borio sa bolidom. Ne znam šta je, ali mi imamo mnogo posla pred sobom, iako ne izgledamo preloše", rekao je Ricciardo.

"Moramo jednostavno da budemo bolji ako planiramo da pobijedimo Ferrari. Na suhoj stazi ne možemo ništa Ferrariju. Sebastian je bio mnogo brz", prokomentarisao je Verstappen.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi