Ricciardo pokazuje veliki optimizam pred utrku u Abu Dhabiju

Vjeruje u pobjedu svoje ekipe

Ricciardo pokazuje veliki optimizam pred utrku u Abu Dhabiju

E. Ganibegović

Danile Ricciardo vjeruje kako njegova momčad Red Bulla može da dođe do pobjede na VN Abu Dhabija.

Australac pokazuje veliki optimizam pred posljednju utrku sezone, koja je na rasporedu sljedećeg vikenda.

"Yas Marina je jedna od mojih najdražih staza u posljednjih godina, dosta je slična Suzuki. Uvijek uživam ovjde, ali još uvijek nisam došao do postolja", izjavio je Ricciardo.

"Staza je zabavna za vožnju. Volim sumraj, a vjerovatno još više uživam zbog toga što je kraj sezone. Treninzi su danju, a utrka u sumrak, što stvari čini zahtjevnijim."

"Uvijek je dobro završiti sezonu s dobrim rezultatom jer onda znaš kako si zaslužio zimski odmor. Mislim da bi trebali imati jak bolid u Abu Dhabiju. Rekao sam da želim još jednu pobjedu prije kraja sezone i mislim da imamo dobru šansu da to ostvarimo", zaključio je Daniel.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi