Rosberg još tri godine u Mercedesu

Vodeći potpisao novi ugovor

Rosberg još tri godine u Mercedesu

Vodeći čovjek prvenstva, Nico Rosberg ostaje vozač Mercedesa do daljenjeg. Glasine i tome kako će Nico produžiti ugovor su pojavile prije određenog vremena i očito su bile prave.

Rosberg je potpisao novi ugovor za koji će dobiti 55 miliona eura za naredne tri godine.

" Prošli smo težak put da bi smo bili tu gdje jesmo, ali smo vjerovali. Zahvaljujući podršci iz Mercedes Benza mi smo sada na vrhu. Tokom proteklih godina smo napravili veliki napredak, imamo prave ljude na svakom nivou, jedan sjajan tim. Posebno se radujem godinama koje dolaze i koje ćemo provesti zajedno. Pred nama je nadam se još puno pobjeda i osvojenih naslova" rekao je Nico Rosberg po potpisivanju ugovora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.