Rosberg: Moja verzija je drugačija od Lewisove

Oglasio se i Nico Rosberg

Rosberg: Moja verzija je drugačija od Lewisove

Nakon što su se oglasili Toto Wolff, Niki Lauda i Lewis Hamilton, na red je došao i glavni akter Nico Rosberg. Tokom sezone i ovog slobodno ga možemo nazvati verbalnog sukoba na relaciji Rosberg - Hamilton, jedan priča jedno, drugi drugo.

Niti nakon Belgije se ništa nije promijenilo. Lewis je novinarima rekao kako mu je Nico pa skoro priznao da je krivac za sudar. Rosberg je dva dana kasnije ponudio ništo sasvim drugo.

" Saznao sam šta je rekao Lewis novinarima. To je njegova verzija, moja je nešto drugačija. Nadam se da će te svi to poštovati. Više bih volio da je to ostalo među nama. Mi smo nakon utrke razgovarali ali očito moramo još kako bi smo sve nastale probleme riješili. Moramo se vratiti na pravi put, moramo izaći iz ove situacije. Sigurno je dobra stvar što postoji ta hemija sa Paddyjem Loweom i Totom Wolfom. To je važno u ovakvim situacijama " kaže Nico Rosberg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.