Rosberg: Ne razmišljam o svom ugovoru

Njemački vozač sretan u Mercedesu

Rosberg: Ne razmišljam o svom ugovoru

E. Čaušević

Mercedes je fenomenalno otvorio sezonu. Nico Rosberg i Lewis Hamilton nalaze na prva dva mjesta nakon tri trke, dok su iza njih Daniel Ricciardo (Red Bull Racing) i Kimi Raikkonen (Ferrari).

Njemački vozač Nico Rosberg u prve tri trke šampionata osvojio je 50 bodova i trenutno svom klupskom kolegi Hamiltonu bježi 17 bodova.

U Mercedesu je atmosfera nakon otvaranja sezone fenomenalna, a ne mogu je pokvariti ni špekulacija o Rosbergovom odlasku iz tima na kraju sezone.

"Ne razmišljam o svom ugovoru. Zašto bih u ovom trenutku se zamarao vašim špekulacijama? Ovdje mi je ugodno, imamo odlične odnose i uvjeren sam da ću sa ovim timom biti još neko vrijeme u budućnosti", izjavio je Rosberg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi