Rossi: Ne osjećam veliku bol u nozi
EPA

Valentino Rossi poslije treninga u Aragonu

Rossi: Ne osjećam veliku bol u nozi

E. Ganibegović

Valentino Rossi je jučer prvi put vozio nakon dvostrukog preloma noge, pa je tako na prvom treningu u Aragonu završio kao 18. dok je na drugom bio 20.

Nakon treninga vozač Yamahe je bio poprilično zadovoljan svojom vožnjom.

"Nisam tako loš. Sretan sam, jer ne osjećam veliku bol u nozi, tako da je noga dobro. Osjećam se udobno na motoru, nemam neki poseban problem. Postoji mala bol, ali ne prevelika", rekao je Rossi, pa zatim istakao:

"Utrka je bila dobra. Vremenski uslovi su bili loši, padalo je prije početka , ali ne toliko, pola pola, što znači da nije bilo tako lahko. Moramo sačekati i vidjeti kako će biti na suhom, ali pozitivna stvar je da je poslije jednog dana situacija dobra."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi