Rossi: Želim nastaviti put započet u Kataru

Rossi: Želim nastaviti put započet u Kataru

Jedan od najvećih motociklista svih vremena Valentino Rossi mogao je biti zadovoljan drugim mjestom na otvaranju nove sezone u Kataru, ali vremena za slavlje nema. Za vikend slijedi nova stanica i vožnja za VN Amerike u Austinu.

"Iskreno jedva čekam utrku u Austinu, pogotovo nakon dobrog nastupa u Kataru. Želim potvrditi dobar rezultat iz Katara". 

"Prošle godine sam imao vrlo loš nastup u Austinu, pa ove godine želim dokazati da sam spreman dobro voziti na ovoj stazi", rekao je italijanski vozač Yamahe.

"Želim ostvariti dobar rezultat, ne samo ja, već cijeli tim Yamahe. Želimo pokazati svima da ovaj tim ide u pravom smjeru. Želimo nastaviti putem kojim smo krenuli u Kataru", zaključio je sjajni Yamahin vozač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.