Schumacher bi se uskoro trebao probuditi

Ako je vjerovati bivšem šefu Ferrarija

Schumacher bi se uskoro trebao probuditi

Dvije godine i osam mjeseci prošlo je otkad se sedmerostruki prvak svijeta u Formuli 1 Michael Schumacher povrijedio na skijanju i otkad se nalazi u komi.

Iako vijesti proteklih mjeseci nisu bile dobre, nakon izjave bivšeg šefa Ferrarija Luce di Montezemola svim fanovima ovog legendarnog vozača bit će mnogo lakše.

Naime, Di Montezemolo tvrdi da Michael reagira na liječenje te poručuje da će povreda glave proći.

"Michael reagira na liječenje i oporavit će se od povrede glave. Veoma sam zadovoljan što reagira. Znam koliko je jak i siguran sam da će se voljom i odlučnošću, koja će biti ključna, izvući iz ove vrlo teške situacije", rekao je on.

Podsjetimo da Michaelova porodica troši ogroman novac za njegovo liječenje i sigurno je da neće još dugo finansijski izdržati njegovu tešku situaciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije