Sudar po završetku trke

I to se događa

Sudar po završetku trke

Tradicionalno, prije utrke Formule 1, na rapsoredu su one u GP2 seriji, a ova vožena u nedelju ostat će zapisana po sudaru koji se dogodio nakon završetka utrke.

Dok je Sam Bird proslavljao pobjedu u Singapuru, iz njegovih leđa dogodio se sudar u kojem su učestvovali trećeplasirani Fabio Leimer i Alexander Rossi koji je kasnio čitav krug u cilju.

Upravo je Švicarac Fabio Laimer vodeći čovjek GP2 serije, sa 179 bodova ispred Sama Birda koji ima sedam bodova manje. Treći je Felipe Nasr koji bi se naredne godine mogao pojaviti u Formuli 1. Posljednja utrka GP2 serije se vozi u Abu Dhabiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.