Sve teže finansijska situacija u porodici Schumacher
Foto: EPA

Prodaju Michaelov Mercedes

Sve teže finansijska situacija u porodici Schumacher

A. Beganović

Jedan od najboljih vozača Formule 1, Michael Schumacher, i nakon godinu i pol od nesreće na skijanju lošeg je zdravstvenog stanja.

Iako najvažnija bitka u životu njemačkog vozača traje već godinu i pol i nema naznaka da će iz nje izaći kao pobjednik, njegova porodica se nada čudu.

Međutim, kako javljaju inostraniji mediji njegova borba za ozdravljenje košta i to mnogo košta, čak 140.000 eura sedmično.

Zaradio je Micheal u životu mnogo novca, no ušteđevina se topi, pa je zbog toga njegova porodica prodala vilu u Norveškoj, privatni avion, a na red je došao i njegov skupocjeni Mercedes.

Navodno su Schumacherovi u oglas stavili da prodaju Mercedes za 120.000 eura, a agentica porodice nije htjela davati komentar na ovu informaciju, no inostrani mediji tvrde da je finansijska situacija u porodici njemačkog vozača sve teža.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi