U Manoru zadovoljni nakon prvih izlazaka na stazu

Nakon što su propustili prvu utrku

U Manoru zadovoljni nakon prvih izlazaka na stazu

Svoje prvo pojavljivanje na stazi u Sepangu su imali bolidi i vozači nekadašnje Marussije, danas Manora. Za Manor su vozili Will Stevens i Roberto Merhi koji su u Australiji ostali u garaži.

"Poseban je osjećaj biti ponovo u kokpitu F1 bolida. Prvi dan je prošao bez problema, završili smo posao kako smo planirali i ja sam zadovoljan. Moji krugovi u oba treninga su bili u okviru 107% tako da je i to vrlo važno. Pogotovo ako se zna da do Malezije uopšte nismo vozili ove bolide. Zato mogu reći da smo napravili određeni pomak, prije svega zahvaljujući ljudima u ekipi koji su uložili maksimum napora" rekao je po završetku slobodnih treninga u petak Will Stevens

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.