Ubila se osoba optužena za krađu Schumaherovog kartona

Pronađen obješen u ćeliji

Ubila se osoba optužena za krađu Schumaherovog kartona

Švicarska policija je objavila informaciju kako se u zatvoru ubio čovjek koji je optužen za krađu doktorskih nalaza Michaela Schumachera. Još uvijek javnosti nisu poznati podaci o kojoj se osobi radi, tek je izvjesnokako je radio kao menadžer u švicarskoj kompaniji za spašavanje Rega.

Još u junu mjesecu Schuamcherov menadžment objavio informaciju kako su nalazi ukradeni. Ukradeni nalazi su navodno ponuđeni nekim novinskim kućama koje su tu odbile kupiti, odnosno objaviti. Ta informacija je podigla veliku prašinu i zainteresiranost medija jer "sedma sila" na sve načine htjela doći do povjerljivih podataka o Schumiju i njegovom zdravstvenom stanju.

Kako bi pokušali spriječiti da nalazi procure u javnost, management njemačkog vozača je obavijestio da će biti podignuta kaznena prijava za krađu. Policija je učinila sve kako bi pomenutu osobu pronašla i uhapsila što se i dogodilo jučer. Optuženi se tokom današnjeg dana trebao pojaviti pred sudijom, ali je pronađen obješen u svojoj ćeliji u Zurichu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti