Verstappen: Okreće mi se želudac zbog tehničkih problema

Holandski vozač razočaran

Verstappen: Okreće mi se želudac zbog tehničkih problema

Holandski vozač Max Verstappen razočaran je dešavanjima iz ove sezone.

Na posljednjoj trci za Veliku nagradu Azrebejdžana u Bakuu njegov timski kolega Daniel Ricciardo slavio je pobjedu, a Verstappen je trku završio prije vremena zbog tehničkih problema.

Mladi vozač poručio je da je veoma razočaran zbog toga.

"Imao sam veoma obećavajuću poziciji i obećavajući tempo na samom početku. Prevrće mi se želudac zbog toga što sam ponovo zbog tehničkih problema morao prije vremena završiti trku. Veoma sam razočaran jer sam siguran da sam mogao do podijuma", rekao je Verstappen.

Podsjetimo, mladi holandski vozač je trenutno na šestom mjestu u ukupno poretku sa 45 osvojenih bodova u dosadašnjem dijelu sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi