Verstappen: Osjećaj je nevjerovatan, ne mogu vjerovati

Mladi vozač nakon iznenađujućeg trijumfa

Verstappen: Osjećaj je nevjerovatan, ne mogu vjerovati

Max Verstappen senzacionalni je pobjednik današnje trke za Veliku nagradu Španije.

Verstappen je u Katalonji slavio ispred Raikkonena i Vettela, a mnogo mu je pomogao i incident Rosberga i Hamiltona nakon kojeg je trka za njih dvojicu bila gotova.

Verstappen je pobjedu ostvario u prvoj trci za Red Bull, a nakon trijumfa nije krio oduševljenje.

"Osjećaj je nevjerovatan. Nisam mogao vjerovati da sam u vodstvu. Bilo je to veliko iznenađenje, nisam to očekivao. Ne mogu vjerovati. Ciljao sam podijum, a pobjedi se nikako nisam nadao. Otac mi je mnogo pomogao u ovome", rekao je Verstappen.

Njemu je čestitao i nekadašnji svjetski prvak iz vremena kada je vozio za Red Bull Sebastian Vettel.

"Čestitam Maxu. Ovo je sjajno dostignuće, bio je ovo njegov dan. Mi smo pokušali da budemo na vrhu, ali nismo uspjeli. Ipak, tim je bio sjajan nakon što smo jučer malo podbacili", rekao je Vettel.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti