Verstappen: Ova je sezona potpuno s**nje

Vozač Red Bulla nije zadovoljan početkom sezone

Verstappen: Ova je sezona potpuno s**nje

D. Rakanović

Vozač Red Bulla Max Verstappen morao je odustati u Montrealu u trenutku kada je bio na drugoj poziciji. 

Verstappen je nakon utrke bio jakon frustriran izjavivši da je njegova sezona potpuno s**nje.

Holandski vozač je imao sjajan start trke. Nakon prvog zavoja s pete pozicije došao je do druge, ali je trku morao završiti u 11. krugu kada je odustao zbog problema sa baterijom.

“Ova je sezona potpuno s**nje”, rekao je Verstappen za Ziggo Sport.

"Odjednom je sva snaga nestala. Želio sam dodati gas i odjednom se sve isključilo, uključujuči i moj display, tako da nisam mogao da komuniciram sa timom. To je jako frustrirajuće kada ste na drugom mjestu. Start je bio sjajan. Mislim da je to bio moj najbolji start u Red Bullu ikad. Ali na kraju sam ostao praznih ruku. To je nevjerovatno sranje. Mogao sam završiti na drugom ili trećem mjestu da sam imao malo sreće“, rekao je Verstappen.

Holandski vozač sa 45 bodova drži šestu poziciju u generalnom poretku. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi