Verstappen: Spreman sam za kritike

Holanđanin nije briljirao na domaćem terenu

Verstappen: Spreman sam za kritike

Mladi vozač Toro Rossa, toliko hvaljeni Max Verstappen nije se proslavio vozeći Red Bullov bolid RB7 koji je bio ofarban u bojama Toro Rossa na ulicama Roterdama.

16 - godišnji Holanđanin je zabavljao publiku, ali je u jednom trenutku zakačio ogradu oštetivši prednji dio bolida. Verstappen kaže kako je spreman za kritike koje ga čekaju kao najmlađeg vozača ikad u Formuli 1.

" Kada vas proglase za najmlađeg vozača u istoriji onda morate biti spremni za kritike. Ja sam spreman na to i dobro je što svi mogu reći ono što misle. Vidjet ćemo kako će se stvari odvijati naredne godine. Formula 1 puno drugačija od Formule 3, jer se voze daleko jači i brži bolidi. Sa nestrpljenjem čekam
voziti F1 bolid na stazi i to punim gasom " kaže Max Verstappen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti