Vettel: Moramo se potvrditi i u narednim utrkama

Nakon trećeg mjesta Ferrarija

Vettel: Moramo se potvrditi i u narednim utrkama

Fernando Alonso je prošle godine na VN Kine osvojio treće mjesto i to je bilo jedino postolje Ferrarija do Albert Parka danas i Sebastiana Vettela.

Vettel je odradio dobre kvalifikacije, najavivši borbu za treće mjesto.

"Nije pobjeda, ali je nakon teške prošle sezone osjećaj kao da smo pobjedili. Znamo da bolid funkcioniše i ljudi u timu su obavili odličan posao. Gledajući zaostatke, bit će teško dostići Mercedes, ali moramo ostati fokusirani i sve ono što smo naučili u Albert Parku moramo primijeniti i na drugim utrkama. Rezultat koji smo ostvarili moramo potvrditi i u narednoj utrci" naglasio je zadovoljni Sebastian Vettel.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.