Vettel: Ništa nije gotovo

Vozač Ferrarija

Vettel: Ništa nije gotovo

Sebastian Vettel ne briljira ove sezone u šampionatu Formule 1.

Vozač Ferrarija trenutno je trećeplasiran sa 96 bodova, a ispred njega se nalaze Lewis Hamilton (117) i Nico Rosberg (141).

Ipak, njemački vozač smatra da njegov tim i dalje ima šansu za titulu, uprkos tome što ove godine nije ostvario niti jednu pobjedu.

"Ima još mnogo trka, nismo čak ni na polovini sezone. Vjerujem da ova ekipa može da napravi mnogo dobrih stvari. Imali smo težak start, ali ipak smo se našli u dobroj poziciji. Išli smo korak po korak u rješavanju stvari, nisu nas previše omela očekivanja ljudi izvan ekipe", rekao je Vettel.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi