Vettel: Probat ću razdvojiti dva Mercedesa

Sebastian Vettel starta treći

Vettel: Probat ću razdvojiti dva Mercedesa

Sebastian Vettel je kvalifikacija završio na trećem mjestu sa 0.751 sekundi zaostatka za vodećim Hamiltonom. Na trećem treningu je bio najbrži, ali opet iako to nije ponovio u glavnim kvalifikacijama, Vettel nije nezadovoljan.

" Bilo je nervoze kada sam vidio kako padam u poretku, ali sam vjerovao da će stvari doći na svoje mjesto, da ću imati dobro vrijeme. Vrijeme nam nije previše odgovaralo, mučili smo se sa zagrijavanjem guma. Sve u svemu ovo su bile dobre kvalifikacije i naš je cilj je probati razdvojiti dva Mercedesa " mišljenja je Vettel.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.