Volite Valentina Rossija? Njegova izjava će vas obradovati

Rossi obradovao navijače

Volite Valentina Rossija? Njegova izjava će vas obradovati

Najpopularniji vozač Moto GP šampionata Valentino Rossi i ove sezone pokazuje da nije za staro gvožđe. 

Rossija (38) su mnogi prije nekoliko godina otpisali smatrajući da se više ne može takmičiti na najvišem nivou, ali on je i ove sezone uspio sve da demantuje.

Prije nekoliko dana ostvario je i prvu pobjedu u sezoni i to u Asenu, a trenutno je itekako konkurentan u borbi za šampionsku tittulu na kraju sezone. Mnoge je zanimalo kakvi su Rossijevi planovi za budućnost, a Doktor ih je otkrio pred trku za Veliku nagradu Njemačke.

"Kada sam potpiao ovaj ugovor (do kraja naredne sezone), mislio sam da će biti i posljednji. Nisam bio siguran, ali sam mislio. Sada su se stvari malo promijenile. Zavisi sve od toga da li ću biti konkurentan i sljedeće sezone, a ako budem, vjerovatno ću željeti da potpišem novi ugovor", rekao je Rossi.

Podsjetimo, on je do sada osvojio čak devet titula šampiona svijeta, a prošle sezone mu je deseta izmakla iz ruku pred sami kraj šampionata. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi