Zamislite budućnost Formule 1 uz Burn

Zamislite budućnost Formule 1 uz Burn

Sponzorski tekst

Formula 1 predstavlja  jedan od tehnološki najnaprednijih sportova na svijetu. Svakim novim danom ovaj sport se sve više razvija. 

Tim od više stotina stručnjaka nadgleda svaki Grand Prix. I sami automobili su u stalnom stanju razvoja, a svaka ekipa svakodnevno ulaže sate i sate vremena i napora kako bi već na svakom narednom treningu bolid bio bolji nego ranije.

Vođeni tom ideologijom postavili smo ultimativni  zadatak pred art kolektiv Marshmallow Laser Feast (MLF), da stvore i predstave potpuno F1 iskustvo za budućnost. Burnov video pogledajte ispod teksta. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.