Zovem se Fernando, imam 13 godina i vozim karting...

Španac doživio težak potres mozga

Zovem se Fernando, imam 13 godina i vozim karting...

Kako vrijeme prolazi, tako informacije o nesreći Fernanda Alonsa sve više ukazuju na to da je španski vozač pretrpio ozbiljne povrede. Od ranije je poznato da neće voziti na VN Australije, a španski mediji tvrde kako je tokom nesreće doživio jak potres mozga.

"Zovem se Fernando, imam 13 godina i vozim karting, a jednog dana želim postati vozač Formule 1", odgovorio je Alonso na osnovno pitanje koje se postavlja u slučajevima jake kontuzije glave. Španski mediji prenose kako se Alonso jedno vrijeme uopće nije sjećao posljednjih 20 godina. Srećom, slavnom vozaču Formule 1 pamćenje se ubrzo vratilo. Zanimljivo, niko iz McLarena se nije oglasio nakon posljednjih informacija koje su izašle u javnost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.