BiH u polufinalu sa Portugalom

EP katoličkih svećenika

BiH u polufinalu sa Portugalom

Fudbalska reprezentacija katoličkih svećenika Bosne i Hercegovine igraće u polufinalu Evropskog prvenstvo koje će se održava u portugalskoj Bragi. Uz naš tim, za medalju će se boriti još i Hrvatska, Poljska, te domaćin Portugal.

Reprezentacija BiH sutra će se za finale boriti upravo protiv Portugala, dok će u drugom polufinalnom susretu snage odmjeriti prošlogodišnji finalisti, Poljska i Hrvatska.

Svećenici Bosne i Hercegovine jučer su pobijedili reprezentacije Slovenije, Španije i Slovačke dok su poraženi od Poljske od koje su izgubili i u polufinalu prošlog prvenstva održanog u Sarajevu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije