Sarajevo u grupi sa Borcem
Organizacioni odbor Božićnog turnira

Božićni turnir u bh. prijestolnici

Sarajevo u grupi sa Borcem

Božićni tuniru u malom nogometu odigraće se 13. i 14. decembra u sarajevskoj dvorani «Mirza Delibašić».

Na turniru će nastupiti 10 ekipa podijeljenih u dvije grupe, a igraće se sa golovima dimenzija pet metara. U grupu «A» su Sarajevo, Borac, Olimpik (prošlogodišnji pobjednik), Split i sarajevska Bosna. Grupu «B» sačinjavaće Željezničar, Zagreb, Iskra, selekcija  Karlovačko korner, te SAŠK Napredak, organizator turnira.

Najbolji u grupama nakon takmičenja po jednokružnom bod sistemu izboriće plasman u finale, dok će drugoplasirani igrati u susretu za treće mjesto.
Finale je 14. decembra (nedjelja) sa početkom u 17 sati. Dnevne ulaznice za Božićni turnir koštaće 5 KM.   

Ove godine po prvi put pobjednici Bajramskog (FK Željezniar) i Božićnog turnira (?) u Sarajevo odigraće revijalni meč. Ovaj susret biće igran, najvjerovatnije, 18. decembra, o čemu će se Organizacioni odbori detaljno dogovoriti u narednim danima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.