Abdihodžić: Moramo pobijediti Zvijezdu

Golman Veleža

Abdihodžić: Moramo pobijediti Zvijezdu

Almin Abdihodžić je u srijedu pružio još jednu odličnu partiju na golu Veleža. Velike zasluge imao je golman Rođenih za bod koji je Velež osvojio u Visokom kod Bosne koji je Mostarce približio da i teoretski osiguraju opstanak.

“Bilo je dobro. Bod je zaslužen i važan u borbi za ostvarenje cilja“, rekao je Abdihodžić. Sutra će stajati na golu na utakmici protiv Zvijezde na domaćem terenu. Velež ovog puta ima imperativ pobjede.

“Moramo pobijediti i obezbijediti i teoretski opstanak kolo prije kraja. Posložile su nam se neke stvari porazom Goražda i mislim da smo sad u idealnoj poziciji. S pobjedom nad Zvijezdom i pobjedom GOŠK-a u Orašju u koju također vjerujem, mislim da će utakmica posljednjeg kola u Gabeli biti revijalna i da ni nama ni GOŠK-u bodovi neće trebati“, dodao je Abdihodžić.

Velež će sutra biti kompletan.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije