Abdihodžić: Presudila je naša želja i motivacija

Golman Veleža nakon pobjede nad Slogom

Abdihodžić: Presudila je naša želja i motivacija

S. Mlaćo

U derbiju 12. kola Prve lige FBiH mostarski Velež bez većih problema savladao je Slogu iz Simin Hana rezultatom 3:0.

Mostarci su u svim segmentima igre nadigrali favorizovano goste, te im održali pravu lekciju nogometa. Na visini zadatka ponovo je u redovima domaćeg tima bio golman Almin Abdihodžić.

"Po meni presudila je želja i velika motivacija mojih saigrača. Željeli smo da dokažemo ljudima u BiH da znamo igrati lopte, a to smo učinili protiv Sloge", kazao je Abdihodžić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Velež je trenutno sedmoplasirana ekipa na tabeli, te ima sedam bodova zaostatka za vodećom Zvijezdom iz Gradačca.

"Loše smo otvorili sezonu, dva poraza su nas malo poljuljali i zato smo u bodovnom zaostatku. Moje mišljenje je da ako budemo pružali partije kao u subotu da možemo se upetljati u sami vrh i učiniti prvenstvo zanimljivijim. Na nama je da što bolje odigramo preostale tri utakmice i prikupimo ako je moguće maksimalan broj bodova do odlaska na pauzu", dodao je Abdihodžić, "jedinica" Veleža.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi