Aćimović sve bolje: Obradovala ga posjeta predstavnika FSBiH

Aćimović sve bolje: Obradovala ga posjeta predstavnika FSBiH

A. Beganović

Miloš Aćimović, kapiten kadetske fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine nakon saobraćajne nesreće u kojoj je smrtno stradao njegov otac, oporavlja se u bolnici u Foči, a mladog fudbalera posjetili su predstavnici Fudbalskog saveza naše zemlje.

Danas su Tehnički direktor NS/FS BiH Denijal Pirić, koordinator za omladinski fudbal Murat Jaha i selektor „U-15“ reprezentacije Zoran Erbez posjetili u Univerzitetskoj bolnici Foča Miloša Aćimovića koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći prilikom dolaska na pripreme „U-17“ reprezentacije.

Miloš se dobro osjeća, a predstavnici Saveza su mu zaželjeli brz oporavak i prenijeli pozdrave „A“ reprezentativaca, kao i selektora Safeta Sušića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.