Adi Adilović slomio nogu na današnjem trening

Teška povreda golmana Zeničana

Adi Adilović slomio nogu na današnjem trening

D. Kurbegović

Iako je revanš susret finala Kupa BiH odgođen zbog Dana žalosti, Čelik će gotovo sigurno u njemu, kada god bude odigran, biti uskraćen za iskusnog čuvara mreže Adija Adilovića.

Naime, golman Zeničana je na današnjem treningu slomio desnu nogu (potkoljenica), te će u narednih mjesec dana nositi gips. Adilović se povrijedio tokom "ševe", a da nije bio u duelu ili bilo kakvom kontaktu sa nekim od saigrača.

Čelik tako pored izostanka Dedića zbog kartona, te Lakičevića i Baraća zbog povrede, u revanš susretu finala najmasovnijeg takmičenja u BiH neće moći računati na Adilovića, a na gol će rezervni golman Salih Hinović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.