Adilović i Nikolić o derbiju na promociji sličica

Fudbaleri Sarajeva i Željezničara

Adilović i Nikolić o derbiju na promociji sličica

Fudbaleri Željezničara i Sarajeva družili su se sa navijačima te su razmjenjivali sličice dan pred veliki derbi koji će sutra od 19.30 sati biti odigran na Grbavici.

Golman Sarajeva Adi Adilović i napadač Željezničara Stevo Nikolić govorili su za Hayat TV pred ovaj meč. Obojica su saglasni da je derbi posebna utakmica te su poručili da će dati sve od sebe.

"Osjećaj je fenomenalan. Evropski je osjećaj kada držiš u rukama svoje sličice i dijeliš ih djeci i činiš ih sretnim. Ova utakmica se ne zove džaba derbi. U derbiju se nikada ne zna, ne mogu davati nikakva obećanja. Jedno je sigurno, a to je da moraš izaći na teren i izgoriti za dres koji nosiš. Mi igrači nismo toliko upućeni u to oko ulaznica. Uglavnom, kako naši navijači budu poručili, mi smo uz njih, u svakom pogledu i mislim da su u pravu", rekao je Adi Adilović.

Nikolić je poručio da bi trebalo organizovati što više ovakvih dešavanja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mislim da su ovo sjajne stvari i da bi nam trebalo što više ovakvih dešavanja. Mi smo uvijek spremni za derbi, nije potrebno da se nešto posebno spremamo. Sam derbi nosi posebni naboj i bit će sigurno sjajno i za gledatelje i za nas na terenu", rekao je Stevo Nikolić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi