Kapiten Čelika za SportSport.ba

Adilović: Najvažnije je da je ostao kostur ekipe

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika jutros su otputovali u Crikvenicu, gdje će ostati 10 dana, te odigrati četiri prijateljske utakmice.

 Nogometaši kluba s Bilinog polja od početka priprema imaju zabranu davanja izjava medijima, ali jutros je na odobrenje direktora, te trenera novinarima na dispoziciji bio kapiten crno-crvenih Adi Adilović.

On je govorio o prvoj fazi priprema, igračkom kadru, te očekivanjima od nastavka sezone.

"Najzadovljniji sam što je kostur ekipe ostao na okupu. Promjene u igračkom kadru u vidu odlaska ili dolaska jednog ili dva igrača su podnošljive. Zadovoljan sam kako smo odradili prvu fazu priprema, sad nam slijedi druga faza i odigravanje prijateljskih utakmica. Nadam se da ćemo spremno dočekati nastavak sezone, gdje želimo da ostvarimo naš cilj", ističe 32-godišnji golman Zeničana.

U Hrvatskoj će za protivnike imati ekipe Crikvenice, Rijeke, Krke i Donjeg Srema.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Utakmice će nam doći da se još bolje uigramo, ova ekipa zajedno ima u nogama odigranih preko 40 utakmica. Mi se odlično poznajemo, a svaka nova utakmica ide nama u korist jer će nam poslužiti da se još bolje spremimo, te otklonimo neke nedostatke. Nadam se dobrim igrama u preostalih 12 kola prvenstva", kazao je Adilović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi