Adilović: Pokazali smo da smo najjači kad nas svi otpišu

Golman Čelika nakon pobjede na Pecari

Adilović: Pokazali smo da smo najjači kad nas svi otpišu

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika ostvarili su veliku pobjedu u gostima protiv Širokog Brijega. Iako su na Pecaru došli bez nekoliko standardnih igrača, pokazali su kvalitet, te se iskupili za posljednja dva loša rezultata protiv Veleža i Leotara.

Jedan od najboljih pojedinaca u redovima crno-crveni bio je golman Adi Adilović, koji je bio posljednja prepreka za napadače Širokog koji danas nisu jednostavno imali rješenja za odličnu odbranu Čelika i raspoloženog Adilovića.

 

Za SportSport.ba 30-godišnji golman je dao svoje viđenje susreta na Pecari

 

"Pokazali smo danas da uprkos svim problemima samo zajedništvo i vjera u sebe donosi uspjeh. Postavili smo se odlično od početka utakmice i kako je utakmica odmicala mi smo igrali sve bolji i bolje. Pobjedom nad Širokim na njihovom terenu osvetili smo se za ispadanje iz Kupa", kazao je Adilović.

Pobjeda nad Širokim dobit će na važnosti ako u narednom kolu Čelik savlada Travnik...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Pokazali smo da smo najjači kada nas svi otpišu i sa ova tri boda smo donekle ispravili loše rezultate protiv Veleža i Leotara, ali ne smijemo sada poletiti i dopustiti opuštanje. Pobjediti Široki na njihovom terenu rijetko kome padne za rukom, ali mi moramo dobiti Travnik u sljedećem kolu kako bi pobjeda na Pecari dobila na značaju. Nismo se odrekli borbe za Evropu i žao mi je što danas naši navijači nisu mogli dati nam podršku, ali ne sumnjam da će nas protiv Travnika nositi do nove pobjede", dodaje Adilović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.