Golman Čelika za SportSport.ba

Adilović: Svaki rezultat je povoljan ako sačuvamo mrežu

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra od 17 sati na Bilinom Polju igraju prvu utakmicu finala Kupa BiH protiv Sarajeva.

"Očekujem fer i korektnu utakmicu, da bude pun stadion i da odigramo vrhunsku utakmicu, te da pobijedimo. Ovo je prvo poluvrijeme i nadam se da ćemo steći dobru zalihu za to drugo poluvrijeme", rekao je golman Zeničana Adi Adilović za SportSport.ba, dodavši:

"Svaki rezultat za nas je povoljan ukoliko sačuvamo mrežu na Bilinom Polju". 

Tim Sarajeva nakon smjene trenera Roberta Jarnija?

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Sigurno da je svaka smjena trenera pozitivan šok za ekipu. Sarajevo je počelo bolje igrati kada je Uščuplić došao. Znamo svi koliko igrači Sarajeva mogu. Dovoljno smo svjesni njihovog kvaliteta, ali i njihovih slabosti. Tu se nema šta kriti, svi sve znamo o igračima Sarajeva, dodao je golman Čelika.

"Za svakog igrača u BiH, ali i u svijetu, osvajanje jednog trofeja znači spas sezone, znači neka ovjera u igračkom smislu. Ako ste ponikli u jednom klubu, rođeni u tom gradu i na kraju osvojite trofej i potvrdite cijelu karijeru u tom klubu, mislim da se tu nema šta dodati. Puno bi mi značilo da osvojim trofej i da to proslavim sa sugrađanima", ističe Adilović, koji se nada da će biti pun stadion u srijedu. 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.