Adilović: U Sarajevo ne idemo sa bijelom zastavom

Golman Čelika uoči duela sa Sarajevom

Adilović: U Sarajevo ne idemo sa bijelom zastavom

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika večeras gostuju na Koševu u okviru derbija petog kola Premijer lige, a posljednja prepreka pred opasne napadače Sarajeva biće golman Čelika, Adi Adilović koji je prije dvije sezone nastupao za Sarajevo.

"Ne očekujem spektakularnu utakmicu, mi smo u krizi kao i Sarajevo, ali kao što je trener kazao nismo zaboravili igrati lopte. Mi u Sarajevo ne idemo sa bijelom zastavom, respektujemo domaćina, ali imamo i mi svoje adute, a to su kostur ekipe koju smo zadržali prošle sezone, ekipa Sarajeva se dosta izmjenila i vidjet ćemo šta će biti u sutrašnoj utakmici", kaže Adilović.

Na Koševu će Čelik imati veliku podršku Robijaša

"Nismo očekivali da će nas navijači još uvijek podržavati nakon nekoliko loših rezultata, ali mi smo tužni na nek način što imamo podršku navijača i mi se svi u svlačionici osječamo loše jer znamo da od nas očekuju mnogo bolje partije i više bodova, ja mogu obećati da ćemo mi sutra pružiti dobru partiju i da ćemo popraviti bodovni skor i opravdati podršku navijača koji nas sutra podrže na Koševu", kazao je za SportSport.ba golman Čelika Adi Adilović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.