Adilović: Žalosno je i smiješno, ovo je presedan

Nakon crvenog kartona

Adilović: Žalosno je i smiješno, ovo je presedan

D. Kurbegović

Nakon što je Adi Adilović u današnjem derbi susretu 16. kola BH Telecom Premijer lige u kojem je Čelik remizirao s banjalučkim Borcem dobio crveni karton zbog prepirke sa svojim saigračem, golman zeničkog kluba obratio se redakciji našeg portala u želji da kaže svoje viđenje ove situacije koja se jako rijetko dešava na fudbalskim terenima.

„Žalosno je i smiješno, ovo je presedan u bh. nogometu. Dobio sam crveni karton zbog interne rasprave između mene i mog saigrača Darka Mišića u hodniku stadiona. Nije bilo nikakvog fizičkog sukoba, niti bilo kakve tuče, kako mnogi prenose. Izvršen je pritisak na sudije da se ovako završi“, kazao je golman Čelika u razgovoru za naš portal, te dodao:

„Još sam u šoku, promijenio sam dosta kluba i igrao u mnogim zemljama ali ovo do sada nigdje nisam niti vidio, niti doživio. Žao mi je što sam igrače ostavio na cjedilu, ali oni su pokazali kvaliteta, a uz to je i u njima proradio inat“.

Situacija koja se desila na u prostorija Gradskog stadiona u Banjoj Luci rijetko se viđa i na svjetskim terenima, a kamo li na bh. terenima.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.