Adis Obad ne sumnja u opstanak

Bez obzira na težak položaj

Adis Obad ne sumnja u opstanak

Drugim porazom zaredom Igman iz Konjica zakomplikovao je situaciju oko opstanka u društvu prvoligaša. Trener Adis Obad bez obzira na negativne rezultate na mečevima protiv Rudara i Orašja ne krije optimizam i vjeru u ostvarenje krajnjeg cilja. 

„U Orašju ponovo nismo bili miljenici sreće pa smo u ujednačenoj utakmici primili dva pogotka što je uz ponovo lošu realizaciju značilo novi poraz,“ kaže Obad, koji u narednom kolu sa svojim izabranicima ima imperativ pobjede na meču protiv Branitelja.

„Više nemamo pravo na kiks. Važno je da smo već odigrali mečeve protiv vodećih klubova, tako da sada slijedi serija lakših utakmica. Prva naredna je Branitelj gdje imamo veliki imperativ. Raspored do kraja nam ide na ruku i siguran sam da ćemo uspjeti opstati u Prvoj ligi,“ dodao je Obad.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.