Admir Smajić kandidat za klupu FK Željezničar?

Bivši trener švicarskog Siona

Admir Smajić kandidat za klupu FK Željezničar?

Među potencijalnim kandidatima za preuzimanje FK Željezničar spominje se i Admir Smajić. 

Smajić, koji je svojevremeno nastupao za Partizan, Basel i Young Boys, bez angažmana je otkako je napustio Sion i prema nezvaničnim informacijama ne bi bilo iznenađujuće da u narednim danima preuzme klupu Željezničara. 

Kontakti na relaciji "Smajić - Željezničar" su navodno već uspostavljeni, a u slučaju njegovog dovođenja stručni štab tima sa Grbavice činio bi bivši bh. reprezentativac Marko Topić s kojim ovaj stručnjak sarađuje neko vrijeme. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Željezničar je bez trenera nakon razlaza sa Edisom Mulalićem, a čelnici Plavih su već obavili razgovore sa Ivanom Vukomanovićem, što je on i potvrdio u razgovoru za SportSport.ba.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi