Adnan Bobić blizu prelaska u Slobodu

"Istina je, pregovaramo..."

Adnan Bobić blizu prelaska u Slobodu

Čelnici Slobode intenzivno tragaju za pojačanjima za nadolazeće izazove koje očekuju tim Husrefa Musemića.

Nakon Filipa Erića u narednim danima za tuzlanski klub bi mogao potpisati još jedan kvalitetni čuvar mreže. Naime, riječ je o Adnanu Bobiću (29) koji je poslije ispadanja Veleža iz društva najboljih dobio slobodne papire i čini se da na pronalazak nove sredine nije dugo čekao.

Bobić, koji je u protekloj sezoni bio jedina svijetla tačka Veleža, potvrdio je za SportSport.ba da postoje pregovore na relaciji sa Slobodom. 

"Nismo još uvijek ništa dogovorili, ali istina je da postoje pregovori", kratko nam je kazao Bobić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Eventualno dovođenje Bobića značilo bi ujedno da će Slobodu napustiti novopečeni bosanskohercegovački reprezentativac Kenan Pirić. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije