Adnan Nuhagić ostaje direktor i narednih šest mjeseci

Komitet za hitnost NK Čelik donio odluku

Adnan Nuhagić ostaje direktor i narednih šest mjeseci

D. Kurbegović

Nogometni klub Čelika još uvijek funkcioniše bez rukovodstva kluba, kako je Čelik napustio Senad Sarajlić i njegovi saradnici, Zeničani su već pet mjeseci bez Uprave kluba.

Čelik vodi Komitet za hitnost, koji donosi sve važnije odluke u vezi kluba. Danas je po ugovoru istekao ugovor i v.d. direktoru Adnanu Nuhagiću, kojeg smo kontaktirali, kako bi saznali hoće li ostati na Bilinom polju.

"Prošle sedmice su ljudi koji trenutno vode klub, odlučili da mi produže mandat na još šest mjeseci, potpisao sam novi ugovor i nadam se da ću opravdati povjerenje. Godinu dana sam u klubu i nadam se da će doći bolji dani za Čelik", kazao je za SportSport.ba Nuhagić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nogometaši Čelika u srijedu putuju u Crikvenicu, gdje će ostati 10 dana, a na put će krenuti 22 igrača i tri golmana.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi