Adnan Zahirović trenira s ekipom Čelika

Trenutno bez kluba

Adnan Zahirović trenira s ekipom Čelika

E. Škorić

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine u potrazi je za novim klubom.

Zahirović je raskinuo ugovor sa Splitom i sada je slobodan igrač. Odlučio je vratiti se u Zenicu, a trenutno prisustvuje treninzima Čelika.

Bivši igrač Čelika i Željezničara želi da održi formu, te se nada da će uskoro saznati ime novog kluba.

"Razgovarao sam s ljudima iz kluba i trenerom koji mi je dopustio da treniram sa svojim matičnim klubom. Nije isto kada trenirate sami i sa ekipom. Trenutno sam slobodan igrač, a prioritet mi je inostranstvo", rekao je Zahirović, te je dodao:

"Imao sam konkretnu pnudu iz Grčke, ali nisam htio otići tamo bez da prođem pripreme. Vidjet ćemo šta će se desiti u narednom periodu. Najbitnije je da sam zdrav".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi