Adukor: Navikavam se na Sarajevo, zadovoljan sam

Fudbaler iz Gane

Adukor: Navikavam se na Sarajevo, zadovoljan sam

Sarajevo je početkom sezone dovelo Joachima Adukora, 24-godišnjeg fudbalera iz Gane koji je na Koševo stigao iz grčkog OFI-ja.

Adukor je do sada odigrao četiri utakmice za Sarajevo u Premijer ligi, a na posljednjoj protiv Zrinjskog je na terenu proveo svih 90 minuta.

"Ekipa je odigrala jako dobro i disciplinovano, ispoštovali smo ono što smo radili u toku sedmice i dogovor iz svlačionice. Sretan sam zbog pobjede. Igrali smo protiv lidera na tabeli i nadigrali smo Zrinjski na njihovom stadionu. Pokazali smo da imamo kvalitet i da je naše mjesto na vrhu tabele. Moramo nastaviti sa radom kako bismo bili tamo gdje i pripadamo", rekao je Adukor, koji je potom dodao:

"Što se tiče moje igre, navikavam se na novi klub i novo okruženje, ali mogu biti zadovoljan. Uvijek ima prostora za napredak i može to izgledati sve još bolje. Ja ću dati sve od sebe da tako bude. Za vikend nas očekuje nova utakmica. Nadam se pobjedi".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sljedeći meč u Premijer ligi Sarajevo igra na svom terenu protiv Čelika, što će biti dobra prilika za treći uzastopni trijumf.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi